Skip to content

BLACK LION AMBASSADEUR PROGRAMMA

Het ambassadeur programma

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together

Het Black Lion gevoel

Black Lion is een gedurfd en vooruitstrevend airsoft-merk, geïnspireerd door technologie en design. Het is ons doel om Sight Guards te creëren die onderdeel worden van jouw eigen persoonlijke look. Kwaliteit staat altijd voorop in alles wat we doen, zeggen en laten zien.

Ben jij een enthousiaste Black Lion gebruiker? Deel jij ons gevoel van kwaliteit en design zo, dat je dit wilt delen met jouw vrienden en kennissen? Lees dan snel verder.

jouw voordeel

Met het Black Lion Ambassadeur-programma kun jij 15% korting krijgen op een aanpasbare kortingscode in onze winkel, en nog eens 10% korting op de code om te gebruiken als een promotiecode om de aandacht op ons bedrijf en merk te vestigen.

vereisten & regels

We willen dat je onze berichten en verhalen opnieuw plaatst wanneer we een uitverkoop houden of een nieuw product uitbrengen. We willen dat je je volgers laat weten wat er gebeurt en ons helpt om meer mensen te bereiken. We willen ook dat je ons via mond-tot-mondreclame bij je vrienden en teamgenoten aanbeveelt bij games en een goed woordje doet wanneer we een nieuw product uitbrengen of wanneer er zich kansen voordoen. Essentieel help ons om meer mensen te bereiken!

doe je mee?

Als dit je interesseert en je wilt lid worden, welkom bij het team! Hier zijn de volgende stappen. Stuur een e-mail naar info@blacklionsightguards.com en vermeld wat je wilt dat je aangepaste kortingscode is (bijvoorbeeld: CALLSIGNBLACKLION voor 10% korting) en we zullen onze generieke code instellen voor ambassadeurs die je persoonlijk kunt gebruiken en de aangepaste code die je hebt gekozen . De codes worden toegevoegd en we zullen je toevoegen aan onze mailinglijst. Zodra de codes zijn bevestigd, vermeld je dat je een Black Lion-ambassadeur bent in je bio / biografie die onze @ gebruikt en maak een aankondigingspost en een verhaal zodat mensen weten waar ze heen moeten, vergeet niet om te pronken met je nieuwe code.

wat willen we niet!

Door deel te nemen aan deze deal word je een ambassadeur van ons merk. Wij zijn echter niet jouw sponsor, dus vermeld niet dat wij jou "sponsoren". Deze deal geeft geen recht op gratis items. De voordelen zijn zoals vermeld in het tweede lid.

LET OP: Het ambassadeursprogramma is enkel bedoeld voor natuurlijke personen. Enthousiaste airsofters die Black Lion op persoonlijke titel promoten.